[row]

[span9]

Actueel

[recent_posts num=”6″ post_format=”standard” meta=”false” thumb=”true” excerpt_count=”55″  thumb_width=”100″ thumb_height=”100″ more_text_single=”Lees verder”]

[/span9]

[span3]

[address]

Praktijk Emmen
James Cookstraat 10
7825 AN  Emmen

Dependance Rütenbrock
Hauptstrasse 45-B
49733 Haren-Rütenbrock (D)

24×7 bereikbaar op:
(0591) 613 908

[/address]

Contact Opnemen

[/span3]

[/row]

[hr]

[row]

[span6]

[hero_unit title=”Probiotica”]

Op verzoek van o.a. McDonalds, vragen slachterijen steeds vaker om een antibioticumvrije houderij. Een robuust immuunsysteem en een gezond maagdarmkanaal zijn daarbij cruciaal.

In de darm van de kip leven veel bacteriën, daarom is een goede balans in de darm van groot belang. Probiotica kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Het GvP voert momenteel in samenwerking met een farmaceutisch bedrijf een veldstudie uit, naar het optimale toedieningsmoment en de juiste toedieningswijze. Op deze manier proberen wij te achterhalen hoe we probiotica nog effectiever kunnen inzetten om het gebruik van antibioticum te voorkomen.

[/span6]

[span6]

RTL4 Wist je dat?
RTL4 Wist je dat?

[hero_unit title=”Pluimveehouderij op tv”]

Het RTL programma ‘Wist je dat?’ besteedde  aandacht aan de Nederlandse vleeskuikenhouderij.
Presentator Koert-Jan de Bruijn liep een dagje met het Gezondheidscentrum voor Pluimvee (GvP) in Emmen mee. Hij bezocht onder meer een vleeskuikenbedrijf en keek mee in het laboratorium. Bekijk hieronder de aflevering.

De Nederlandse consument heeft vaak een verkeerd beeld van de Nederlandse pluimveehouderij. Om het Nederlandse publiek een waarheidsgetrouw beeld te geven, ontwikkelde het GvP, in samenwerking met Kanters Special Products en Vencomatic, de volgende filmopname:

“Wist je dat?” filmopname bij GvP

[/span6]

[/row]

[hr]

[row]

[span3]

[recent_posts num=”4″ type=”services” post_format=”standard” meta=”false” thumb=”false” custom_class=”services”]

[/span3]

[span3]

BEDRIJFSBEGELEIDING

Ons unieke concept
Volledig afgestemd op de wensen van de pluimveehouder.

De één wenst zo weinig mogelijk begeleiding en doet zoveel mogelijk zelf, terwijl de ander juist het voordeel inziet van intensieve begeleiding en/of besteedt het liefst zoveel mogelijk uit.

[button text=”lees verder” link=”bedrijfsbegeleiding” style=”primary” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[/span3]

[span3]

HET TEAM

Enthousiast en betrokken