In de apotheek van het GvP vindt u een uitgebreid assortiment aan vaccins, antibiotica en supplementen. Omdat wij zowel in Nederland als in Duitsland werkzaam zijn en de wetgeving in beide landen verschilt,  hebben wij Nederlandse en Duitse producten beschikbaar. De antibiotica worden afgegeven op geleide van een antibiogram en worden voorzien van de benodigde logboekformulieren (in Duitsland: ‘Abgabebelege). Verder worden de behandelingen verwerkt in de Centrale Registratie Antibiotica van het IKB of de QS database als het om Duitse antibiotica gaat. Op die manier bent u gedekt indien u door het IKB of QS gecontroleerd wordt.

Verder heeft het GvP een uitgebreid assortiment aan supplementen voor pluimvee. Hierbij kunt u denken aan vitaminen, mineralen, etherische oliën, zurenmengsels, probiotica en pijnstillers. Een deel van de producten zijn ondergebracht in de FIT-lijn. Dit betreft de supplementen die in samenwerking met een aantal andere praktijken zijn ondergebracht.

Tenslotte bieden wij u een pakket aan producten voor reiniging en desinfectie. Dit geldt bij voorbeeld voor het reinigen van de drinklijnen, als ook voor de reiniging en desinfectie van de stal in de leegstand.