Piano or Keyboard Lessons in Oakville http://musicschooloakville.ca/piano-lessons/ acuum Cleaners For Cat Owners http://sweethomeguide.net/best-vacuum-pet-hair/

Vacatures / stages nlende

De diergeneeskunde ontwikkelt zich in rap tempo en dat geldt zeker ook voor de pluimveegezondheidszorg. Het GvP groeit mee in het netwerk waar zij zich bevindt, waardoor nieuwbouw en uitbreiding nodig zijn. Deze uitbreiding vindt plaats in de buitenpraktijk en het laboratorium, maar ook in de nieuw te bouwen kliniek en proefdierfaciliteit, waar toegepast onderzoek op het gebied van darmgezondheid zal plaats vinden. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken.

Vacature pluimveedierenarts

RTL4 Wist je dat?

Ben je dierenarts en heb je interesse voor een afwisselende baan, waarbij bedrijfsbegeleiding, onderzoek en kennisontwikkeling centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Gezondheidscentrum voor Pluimvee groeit uit haar jasje en is verhuisd naar een nieuwe kliniek met meer mogelijkheden voor onderzoek en kennisontwikkeling. Het GvP is daarom op zoek naar een vijfde dierenarts ter versterking van het team. Onze voorkeur gaat uit naar een dierenarts met ervaring in en/of interesse voor de pluimveehouderij met als doelstelling een samenwerking voor de langere termijn.

Je werkzaamheden bestaan, afhankelijk van je ervaring en interesse, uit het begeleiden van pluimveebedrijven, het uitvoeren van veldstudies, het verzorgen van presentaties en workshops en (internationale) consultancy. Verder kun je meewerken aan het onderzoek in onze proefdierfaciliteit (PRIC).

Wij bieden een baan in een jong en enthousiast team met een prettige werksfeer, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met salariëring conform de CAO voor Dierenartspraktijken, een winstdelingsregeling en een auto van de praktijk.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Bel dan met Gerwin Bouwhuis (tel. 06-50508575).

Je sollicitatie kun je sturen naar  g.bouwhuis@gvp-emmen.nl


Stage diergeneeskunde / HAS / biotechnologie / BMLO / proefdierkunde

X-treck von Vencomatic

Ben je op zoek naar een stageplaats voor een periode van minimaal twee maanden en studeer je:

  • diergeneeskunde,
  • veehouderij,
  • biotechnologie,
  • biologie & medisch laboratorium-onderzoek,
  • proefdierkunde,

op universitair of HBO niveau, dan kom je wellicht in aanmerking om bij ons een onderzoekstage of afstudeerproject uit te voeren.

Je werkt voor een deel mee in de dagelijkse werkzaamheden op de pluimveebedrijven, in het laboratorium en de sectiezaal, verricht desktop research en/of kunt meewerken in het onderzoekcentrum voor pluimvee. Het overige deel van de tijd besteed je aan je onderzoekstage of afstudeerproject.

In onze praktijk richten wij ons naast de algemene pluimveegezondheidszorg, onder andere op het digestie apparaat, waarbij de voeding, voedingssupplementen, het broedproces (en nieuwe concepten zoals early feeding) een belangrijke rol spelen.

Van jou verwachten we dat je de dieren professioneel verzorgt en behandelt, inhoudelijk meewerkt aan het onderzoek en goed kunt samenwerken in een team. Uiteraard is het belangrijk om nauwkeurig te kunnen werken en integer met vertrouwelijke informatie om te kunnen gaan. Je directe collega's zijn dierenartsen, analisten en dierverzorgers.

Wij bieden een stage in een jong team in een gloednieuwe praktijk, laboratorium en proefdierfaciliteit met ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en een gedegen begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Gerwin Bouwhuis (tel. 06-50508575).

Je stageverzoek kun je mailen naar: g.bouwhuis@gvp-emmen.nl