GvP opent nieuwe praktijk in Leeuwarden nlende

Op 28 februari opende het GvP een nieuwe dependance in Leeuwarden. Tijdens de open dag konden de bezoekers de dependance bezichtigen. Verder hield Joost Straathof van JS Water een presentatie over drinkwater voor vleeskuikens. De open dag werd niet alleen bezocht door pluimveehouders, maar ook door vertegenwoordigers van broederijen, mengvoerfabrieken en geneesmiddelenleveranciers.

Praktijk GvP Leeuwarden

Praktijk GvP Leeuwarden

De praktijk in Leeuwarden heeft dezelfde opzet als de praktijk in Emmen. Zo bevat het een sectieruimte, een laboratorium, een apotheek en een receptie. Bovendien is er een presentatieruimte, waar lezingen, workshops en studiebijeenkomsten gehouden kunnen worden.

Het GvP verwacht met de nieuwe praktijk op professionele wijze in de behoefte van vleeskuikenhouders in Friesland te kunnen voorzien. Verder wil het GvP haar functie als kenniscentrum voor vleeskuikenhouders in Noord-Nederland uitbreiden.

De praktijk wordt bemand door Gerwin Bouwhuis (dierenarts) en Jan Boersma (dierenarts-assistent). Indien u van plan bent om vleeskuikens te laten onderzoeken, of u hebt op korte termijn producten voor diergezondheid nodig, neemt u dan eenvoudig contact met ons op (7x24 uur) via 058-2134111. U wordt dan snel geholpen.