Thema Landbouwrelatiedagen Hardenberg “Zicht op darmgezondheid’ nlende

De Landbouwrelatiedagen in Hardenberg werden in 2017 gehouden van 24 t/m 26 oktober. De openingstijden waren veranderd en waren van 14.00 uur tot 22.00 uur. Ook het GvP was dat jaar weer met een stand aanwezig, namelijk op standnr. 538.

GvP bij LIV Hardenberg

GvP bij LIV Hardenberg

Het GvP had het dat jaar het thema 'Zicht op darmgezondheid' centraal staan. Maar liefst 70% van het immuunsysteem is namelijk actief in het maagdarmkanaal. Een kleine verstoring in het maagdarmkanaal heeft daardoor grote invloed op de algemene gezondheid van het dier.

Prijsvraag.
Om het thema 'Zicht op darmgezondheid' concreet te maken hadden we een prijsvraag opgezet.  Aan de hand van een aantal vragen kwamen diverse aspecten van de darmgezondheid aan bod. We verwachtten hiermee een levendige discussie over dit thema, waardoor u weer met nieuwe kennis en inzichten de darmgezondheid op uw pluimveebedrijf kon verbeteren. Ook werd aandacht besteed aan een aantal nieuwe producten die de darmgezondheid kunnen verbeteren.

Hoofdprijs Samsung Tab 4

Hoofdprijs Samsung Tab 4

Hoofdprijs.
Tegen inlevering van het ingevulde antwoordformulier ontving men een GvP IJskrabber. Hiermee wilden we het thema 'Zicht op darmgezondheid' ludiek onderstrepen. De winnaar van de hoofdprijs ontving een Samsung Tab 4 tablet.